Svensk Naturvård

Välkommen!

Vi på Svensk Naturvård är en härlig arbetsgrupp (läs: naturnördar) med naturvårdskompetens inom fisk, fågel och mycket däremellan. Naturvärdesinventeringar, naturvård på land och i vatten, skogsvård samt hushållsnära tjänster som trädfällning på tomt är exempel på vad vi har jobbat med. Med stor geografisk flexibilitet utgår vi från Stockholm, Uppsala, Väster- och Mellannorrland samt Skåne. Så om du befinner dig i Botkyrka, Helsingborg eller Sundsvall spelar ingen roll.  

Vi är glada att du hittat hit, är det något du undrar över så tveka inte på att höra av dig!

Våra tjänster

Trädfällning

När företaget startades SÅG vi till att ordna fram ett riktigt bra trädfällarlag. Nu har vi det. Med flera arborister och kompetens inom avancerad trädfällning tar vi oss an allt från små till stora och komplicerade träd. Vi erbjuder dessutom vår kunskap i form av rådgivning och information om eventuella naturvärden och skötsel. Hos oss får du helt enkelt en trygg och säker trädfällning.

Naturvård

Inom naturvård besitter vi en stor bredd och kan erbjuda det mesta. Förutom en gedigen teoretisk kunskap så har våra ekologer även praktisk erfarenhet.
Vi utför bland annat åtgärdskarteringar i skogs- ängs- och vattenmiljöer där vi bedömer och erbjuder eventuella åtgärdsbehov. Trädfällning och röjning är exempel på praktiska naturvårdstekniker som våra ekologer tillämpar.

Inventeringar

Våra ekologer har bred artkunskap och olika spetskompetenser. Inventering av kärlväxter, fisk, insekter, bottenfauna och rovdjur är exempel på områden vi har jobbat med. Vi erbjuder även helhetslösningar som naturvärdesinventering (NVI).

Vi utför även trädfällning på tomt.

Här får privatpersoner göra avdrag på hälften av arbetskostnaden genom RUT.

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl, telefon eller formuläret längst ned på sidan.

 

HÄR kan du läsa mer om oss som arbetar på Svensk Naturvård.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig, oavsett om du har ett tydligt projekt på gång eller om du är nyfiken på dina möjligheter och vill prata om rådgivning.

Kontakta oss så återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag.
Du binder inte upp dig på något sätt genom att skicka in uppgifter.

info@svensknaturvård.se
073-23 66 852
Org nr: 559222-1948

Svensk Naturvård AB
Järkvissle 213
855 99 Liden

Sociala medier